Výběrová káva Etiopie GENJI CHALLA z pražské pražírny Dos Mundos je charakteristická tóny earl grey, šípku a jablečného štrůdlu.
Promývací stanice Genji Challa je sestrou stanice Nano Challa a byla založena z potřeby zpracování větších dodávek kávových třešní, čehož v současnosti využívá více než 600 členů družstva. Obě stanice jsou součástí projektu Technoserve Coffee Initiative, který byl financován nadací Billa a Melindy Gatesových. Tento projekt si kladl za cíl zlepšení živobytí drobných pěstitelů kávy v Etiopii a okolních zemích. Technoserve spolupracoval s místními farmáři na založení nových kávových družstev a posílení stávajících, poskytoval technickou pomoc a školení skupinám farmářů, koordinoval zemědělce a obchodní poradce, aby pomohli zlepšit kvalitu kávy. Také zajistil správu dluhu, reinvestice a spravedlivé rozdělení finančních prostředků každému členovi družstva. Dopad této iniciativy byl obrovský, protože pomohla družstvům jako Genji Challa při přechodu od naturálního zpracování ke zpracování kávy v promývacích stanicích, díky čemuž může být káva prodávána výhodněji na speciálních trzích s kávou. Silné obchodní vazby navázané mezi farmáři, družstvy, poskytovateli služeb a nákupčími pomohly zajistit, že změny v místním kávovém regionu budou trvat dlouho po dokončení projektu a přinášejí trvalé výhody drobným farmářům.
Jak je tomu v celé Etiopii, většina káv pěstovaných lokálně je standardně organická a sestává většinou ze starých, přirozených původních odrůd. Jakmile farmáři dodají kávové třešně do promývací stanice, kde se třešně omyjí, odstraní se zde dužina a před sušením se 8 hodin máčí v čisté vodě v betonových nádržích. Poté se suší na slunci po dobu přibližně 10 dnů na vyvýšených afrických postelích.
Nadmořská výška: 1 850 - 2 000 m n. m.