Výběrová káva Etiopie ARSOSALA z české pražírny Industra Coffee je charakteristická tóny jahod, borůvek a kakaa.
Arsosala je mycí stanice založená v roce 2015, která v současnosti obsluhuje asi 1200 drobných výrobců v Uraga Woreda v Guji. Sušení kávy na slunci obvykle trvá 8–15 dní a při zatažené obloze 15–20 dní. Kávy v Etiopii lze obvykle vysledovat na úroveň mycích stanic, kde drobní farmáři – z nichž mnozí vlastní méně než 1/2 hektaru půdy a v průměru jen 1/8 hektaru – dodávají třešně podle hmotnosti, aby obdrželi platbu na hodnotícím trhu. Káva je roztříděna a zpracována do lotů, aniž by se uchovaly informace o tom, čí sklizeň kávy je v jakém sáčku nebo který lot.
Při suché metodě jsou třešně po sběru rozprostřeny v tenké vrstvě na betonová patia, nebo na africké postele, kde se suší. Případně se na dosušování používají i mechanické sušičky. Káva musí být pravidelně otáčená, aby se zamezilo vytváření plísní a nezapočala nechtěná fermentace. Když je sušení u konce, ať na slunci nebo v sušičce, slupka se mechanicky odstraní v takzvaném dry millu.
- Nadmořská výška: 1950 - 2250 m n. m.