Výběrová káva Etiopie ADOLA z britské pražírny Triple Co Roast je charakteristická tóny pomeranče, rybízového džusu a medu.
Tato káva se vyrábí v oblasti Woreda of Adola v oblasti Guji. Mycí stanice Adola má během sklizně 250 vyvýšených záhonů a 300 zaměstnanců. Rozsah tohoto projektu spolu s jeho snadným přístupem znamenaly, že letos Izrael zpracoval kávy od 1470 malých pěstitelů jako promyté, přírodní a anaerobní šarže.
Majitel mycí stanice Izrael založil charitativní organizaci Buna Qala a program členství drobných vlastníků, který reinvestuje zisky zpět do komunitních projektů a zdravotních, vzdělávacích, zemědělských a finančních pobídek. Region Adola právě zahájil projekt přístupu k čisté vodě. Cílem projektu je poskytnout místním komunitám čistou vodu.
- Majitel mycí stanice: Israel Degfa
- Region: Oromia, Guji
- Nadmořská výška: 2050m n.m.