Výběrová káva Etiopie DANSE MORMORA z holandské pražírny White label coffee je charakteristická tóny meruněk, švestek a mléčné čokolády.
Farma Danse Mormora se nachází asi 5 kilometrů od města Haro Lebetu a farmáři pěstují kávu v úrodné jílovité půdě ve vysoké nadmořské výšce. Odrůda, která se zde nejčastěji nazývá bourbon, není shodná s typem, který je známější ze Střední a Jižní Ameriky. Kávy nazývané v Etiopii bourbon jsou typické kultivary odolné vůči chorobám z kávových bobulí.
Uraga je okres v etiopské oblasti Guji, kde kávu pěstují malí producenti, jejichž farmy nepřesahují 1/2 hektaru. Kromě kávy pěstují také kukuřici, ječmen, fazole a pšenici. Kávy v Etiopii lze obvykle dobře sledovat, například až k mlýnům, kam zemědělci dodávají ovoce. Mormora leží v nadmořské výšce mezi 2200 až 2250 m.n.m. a káva se zde pěstuje v zalesněném prostředí, kde vysoké stromy vytváří přirozený stín pro kávovníky. Zralé třešně jsou ručně sbírány během období sklizně, od listopadu do února. Poté jsou dodány do mycí stanice v Shakiso, kde se následně třídí, odstraňují se slupky a poté jsou fermentovány pod vodou po dobu 48 - 72 hodin. Zrnka jsou poté umístěna na vyvýšené africké postele, kde se suší. Během sušení se ovoce ručně otáčí, aby se zajistilo rovnoměrné sušení. Po dosažení požadované úrovně vlhkosti (10–11%) je ovoce připraveno k přepravě.
- Nadmořská výška: 2.200 - 2.250 m.n.m.
- Sklizeň: leden- únor