Tenhle El Salvador vás svou netradiční ovocitou chutí a výraznější sladkostí určitě nadchne! Je skvělou volbou pro všechny kávové nadšence, kteří si potrpí na znatelnější tóny čerstvého ovoce v kombinaci se smetanovým sladkým finišem. Můžete se těšit na šťavnatou chuť jahod a borůvek v kabátku lahodného karamelu.
Rafael Silva dohlíží na veškerou produkci na rodinných kávových farmách a také řídí zpracovatelskou stanici San Pedro v Apance v El Salvadoru. Zde se nacházejí speciálně navržené sušicí skleníky, díky kterým jsou metody fermentace a sušení kávy takřka nekonečné. Po každém sběru se plody rozdělí podle farem, odrůd a postupů a uchovávají se odděleně po celou sezónu.
Tato kávička z jejich farmy Siberia je tradičně naturálně zpracovaná mikrolota původní odrůdy Pacamara. Rafael nechal kávové bobule sušit ve vlastní dužině, aby se do kávy dostala veškerá plně vyzrálá sladkost bobulí. Výsledkem je káva s charakteristickými rysy vanilky, broskví a třešní. Najdeme zde také tóny mléčné čokolády a žlutých bobulí. Jemná, sladká a lahodná!
- Producent: Rafael Enrique Silva Hoff
- Farma: La Siberia
- Nadmořská výška: 1.675 m n. m.