Výběrová káva Ekvádor ROSECCO z pražírny DAK Coffee Roasters je charakteristická tóny malin, limonády a prosecca.
Rodina Crespo získala pozemek před 12 lety za účelem produkce kávy. Třešně se sklízejí a následně zpracovávají 800 metrů od farmy, což zajišťuje jejich dokonalou čerstvost. V suchém mlýně se třešně drtí a fermentují 18 hodin a voda se používá z nedaleké studny. Káva se poté suší na afrických lůžkách v 70% stínu po dobu 12 dní. Výjimečná káva, která odráží vášeň, zvídavost a odborné znalosti výrobce vedeného inovacemi a snahou o dokonalost.
Na farmě se pěstuje odrůda Sidra, která je novým hybridem vyrobeným z Bourbonu a Typicy. Má sladký aspekt a sirupový pocit v ústech Bourbonu a jasnou stránku Typicy.
Ochutnejte tak velmi vzácnou a jedinečnou Sidra Anaerobic od partnerské farmy Pillocaja v Ekvádoru. Tato káva jiskří jasnou aciditou a svěžestí, která připomíná malinovou limonádu smíchanou s Proseccem.
- Nadmořská výška: 1700 m n. m.
- Farma: Pillocaja