Výběrová káva Brazílie SAO SEBASTIAO z české pražírny Father's Coffee Roastery je charakteristická tóny třešní, marcipánu a mléčné čokolády.
Farmář Gleiser Botrel je druhou generací pěstující kávu na rodinné farmě o rozloze 70ha. Jeho otec Sebastian mu farmu předal po roce 1991, kdy Gleiser dostudoval zemědělskou školu. Gleiser se vždycky snažil zlepšovat produkci i kvalitu kávy. Snaží se dobře vzdělávat své zaměstnance, investuje do infrastruktury a zalesňuje okolní lesy, aby tak podpořil přirozenou rovnováhu krajiny. Káva se na farmě sbírají mechanicky, poté se třídí od nezralých kávových třešní a suší se v tzv. statických boxech o objemu 15 tis. litrů. Zpočátku do boxu proudí chladný vzduch, aby se sušení zpomalilo a prodloužila se fermentace. Později se proudící vzduch otepluje a káva se rovnoměrně usuší během 8-14 dní.
- Farma: Bethania
- Oblast: Sao Sebastiao
- Zpracování: Naturální
- Nadmořská výška: 1000 m.n.m.
- Odrůda: Yellow Catuai