Lahodná a vynikající Geisha z rodiny Los Rodriguez v Bolívii. Nádherná rovnováha mezi tóny liči a citronové trávy a květinami, jako je jasmín a pomerančový květ. To vše si vychutnejte v šálku čerstvé kávy z pražírny DAK.
Tato káva pochází ze zdrojů Agricafé - bolivijské rodinné firmy, která produkuje kávu z vlastních farem a získává vysoce kvalitní mikroloty od malých producentů v oblastech Los Yungas a Santa Cruz. Společnost Agricafé, která je průkopníkem v oblasti jihoamerické speciální kávy, vstoupila do kávového průmyslu v roce 1986, kdy se Pedro Rodriguez rozhodl věnovat své vášni pro zemědělství. O více než 34 let později zažil a prožívá vzestupy a pády bolivijské kávy a nyní pracuje společně se svou dcerou Danielou a synem Pedrem Pablem. Tato trojice vede společnost s myšlenkou obnovit a zlepšit bolivijskou kávu tím, že spustí programy školení producentů a vysadí vlastní farmy ve výše zmíněných regionech. Tato geisha byla fermentována zcela přírodními metodami - během procesu fermentace nebylo do tanku nic přidáno. Fermentace probíhala ve speciální nerezové nádrži, kde byla kontrolována teplota, čas a PH.
Suše (naturálně) zpracované kávy jsou obvykle dodávány v den, kdy jsou sklizeny, a jsou nejprve tříděny podle zralosti a kvality, než jsou opláchnuty od nečistot. Poté se rozloží na vyvýšené sušicí postele, kde se budou po celou dobu sušení neustále otáčet. Sušení může v závislosti na počasí trvat v průměru 8–25 dní.